آشنایی با خواص زرشک تازه و طرز تهیه دمنوش زرشک

 زرشک تازه ،زرشک تازه،زرشک تازه در بارداری،زرشک تازه خواص،زرشک تازه غذا،زرشک تازه آبگیری،زرشک تازه ترشی،زرشک تازه مربا،زرشک تازه برای زن باردار،زرشک تازه ودیابت

زرشک تازه , خواص زرشک تازه , دمنوش زرشک تازه

در این مطلب از سایت جسارت به خواص زرشک تازه می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

زرشک تازه

یکی از گیاهان دارویی پرمصرف، زرشک است. میوه‌های قرمز کوچک این گیاه در سفره‌های بیشتر مردم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زرشک‌پلو، مربای زرشک، سس زرشک، کیک زرشک، ترشی زرشک و حتی آب زرشک، اسم‌های آشناست که طعم، مزه و خواص جالبی دارد.

علاوه بر خواص تغذیه ای، از رنگدانه‌های موجود در چوب و پوست گیاه زرشک برای رنگ کردن چرم و پشم نیز استفاده می‌شود.

زرشک میوه ای قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌ بوده و بیش از 2500 سال است که به دلیل خواص دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.

میوه زرشک منبع غنی از ویتامین C، ویتامین B، تیامین، کاروتنوئیدهایی از جمله بتا کاروتن، لوتیئن و زاکسنتین و همچنین کروم، کبالت و روی می باشد.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.