دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی انار با لبو خیلی خوشمزه مخصوص شب یلدا
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی انار با لبو خیلی خوشمزه مخصوص شب یلدا
طرز تهیه ترشی انار با لبو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی انار با لبو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی انار با لبو خیلی خوشمزه مخصوص شب یلدا
این ترشی برای میز مهمانی عصرانه و نهار بسیار زیبا، چشمگیر و خوشرنگ می باشد و به خاطر مزه ملسی که دارد مورد پسند میهمانانتان قرار خواهد گرفت.
مواد لازم برای تهیه ترشی انار با لبو :
لبو :♦: ۵ عدد
سیب :♦: ۳ عدد
انار :♦: ۲ عدد
سرکه :♦: به میزان لازم
شکر :♦: به میزان دلخواه
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی انار با لبو خیلی خوشمزه مخصوص شب یلدا
می توانید شکر را کمتر بریزید و به جای آن ترشی انار را با نمک درست کنید.
طرز تهیه ترشی انار با لبو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی انار با لبو ابتدا باید
لبو خام را پوست کنده و رنده کنید.
سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد.
لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.
سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید.
سپس شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید و
کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.
انار را دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی انار حاضر است.
بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی انار با لبو خیلی خوشمزه مخصوص شب یلدا
اناری که برای این ترشی استفاده میکنید ، نباید مغز دانه های آن سفت باشد . در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
دستور آماده سازی و طرز تهیه ترشی انار با لبو خیلی خوشمزه مخصوص شب یلدا
- ۹۷/۰۷/۰۵