خواص و فواید سرکه انگور برای پوست صورت چیست
سرکه انگور
سرکه انگور ,سرکه انگور برای مو,سرکه انگور برای لاغری,سرکه انگور برای پوست,سرکه انگور قرمز,سرکه انگور برای جوش صورت,سرکه انگور و دیابت,سرکه انگور برای موخوره
توضیحاتی در مورد سرکه انگور
همانطور که می دانید سرکه انگور یا آبغوره از فرآوردههای مفید انگور است. کمک به درمان اختلالات دستگاه گوارش، کاهش چربی، قند و فشار خون از خواص سرکه انگور میباشد. در این مطلب از سایت جسارت در مورد سرکه انگور صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
سرکه انگور چیست
انگور یکی از میوه های محبوب و شناخته شده است که فراورده های زیادی از این میوه مفید و پرخاصیت استخراج می شود. کشمش، مویز، شیره انگور، آب انگور و سرکه ی انگور یا آبغوره از انواع فراورده های خوشمزه این میوه هستند. سرکه انگور نیز یکی از پرطرفدارترین و پرخاصیت ترین فراوردههای این میوه است که که به روش خانگی و صنعتی تهیه میشود
همه چیز درباره سرکه انگور
طبق آمار انگور یکی از خوشمزهترین، مفیدترین و پرکاربردترین میوههاست که تنوع بسیار زیادی نیز دارد. به طور کلی میوه انگور به نوع دانهدار و بیدانه تقسیم میشود که هر یک از این دو نوع در رنگهای قرمز، سیاه، زرد و سبز یافت میشوند. میوه انگور اکثرا در مناطقی که دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵ درجه زیر صفر نباشد رشد بهتری دارد. ایران یکی از صادرکنندگان اصلی انگور به سرتاسر جهان است. برخی از انواع انگور که در ایران کشت میشوند عبارتند از: “کندری، شاهرودی، یاقوتی قرمز، یاقوتی سفید، فخری، عسگری، مهدی خانی، بی دانه، بی دانه قرمز، مهره، شانی، ریش بابا، کشمشی یا سلطانی، روچه قرمز، روچه سفید، سنگک، امیری، لعل، حاجی عباسی، چشم گاوی، قندهاری، مایه میش، غلامی، شست عروس چیرکینک بستک، صاحبی، نباتی، شاهانی، یزدانی، مراغهای، خلیلی، گوهر، لعل حسینی، دم خروسی، رازقی شیرازی، الوان، شصت عروسان، نارا، مادر و بچه، مسکه، گزنهای، ملائی، مثقالی، ورچهای، ابی، الفی سیاه، لوغن، شاماما، خیراندیش.” یکی از کاربردهای اصلی انگور، تهیه سرکه است و همانطور که میدانید سرکه خود استفادههای بسیار زیادی دارد. سرکه به دو نوع سنتی (خانگی) و صنعتی تهیه میشود و تهیه آن علی رغم ساده بودن، ریزهکاریهای خاص خود را دارد.
طبع سرکه انگور
طبع سرکه ی انگور سرد و خشک است. استفاده از سرکه انگور در تهیه انواع ترشی ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می کند. در طب سنتی نیز از خواص سرکه انگور طبیعی برای درمان و معالجه بسیاری از اختلالات و امراض استفاده میشود.
- ۹۷/۱۰/۰۱